Osman Gökçek’in ‘kefen yolsuzluğu’ iddialarına ABB’den yanıt gecikmedi

AKP Milletvekili Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni Yolsuzlukla Suçladı

Dünkü Meclis basın açıklamasında AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “kefen alımlarında yolsuzluk yaptığını” iddia etti ve “80 milyonluk ihale var kefenler nerede?” diye sordu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaparak, iddiaların araştırıldığını ve bir kısmının incelendiğini belirtti. Açıklamada, “Siyaseti kendine mesken tutan meczup bir politik meftanın, edep yoksunu yavrusu, Milletin değerlerini iftiralarına takarak, şarlatanlık yapmaya çalışıyor. Kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak; iddia edilen hususların bir kısmı Teftiş Kurulu tarafından incelenmiştir. Diğer konular ise derhal araştırılmaya başlanmıştır. Ancak özellikle ifade etmek isteriz ki; elinde delil olduğunu iddia eden herkesin gideceği adres bellidir; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı.” ifadelerine yer verildi.

Bu süreçte suç işleyen asla korunmayacağının altını çizen belediye, “Bilinmelidir ki; Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde suç işleyen asla korunmaz. Şu hususu da kamuoyuna tekrar hatırlatmak da fayda görüyoruz; hırsıza ‘hırsız’ olduğunu unutturursanız, kendini erdem abidesi sanmaya başlar.” şeklinde açıklama yaptı.

Related Posts

Trump: Putin ile Ukranya savaşının bitirilmesi konusunda bir ilerleme kaydedemedim

Trump: Putin ile Ukranya savaşının bitirilmesi konusunda bir ilerleme kaydedemedim

Rus Progress-MS-31 kargo aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi Baykonur’dan fırlatıldı

Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo götüren Rus Progress-MS-31 aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi, Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldı.

Alkollü araç kullananlar yandı! Ceza alanlar ‘kilitlenecek’

Dünyada her yıl 10 binlerce insan alkollü araç kullanırken meydana gelen kazalarda hayatını kaybederken İtalya’da sürücülerin, araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapmasını sağlayacak “alkol kilidi” olarak bilinen cihazların kullanılması zorunlu hale getirildi.

Avrupa Birliği’nden ABD’ye “ticaret anlaşmasına hazırız” mesajı

Avrupa Birliği’nden ABD’ye “ticaret anlaşmasına hazırız” mesajı

Başbakanlıktan uzaklaştırdılar, kültür bakanı oldu

Tayland’da görevden uzaklaştırılan başbakan, kültür bakanı oldu

Netanyahu’nun oğlunun korkudan adını değiştirdiği ortaya çıktı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun 2022’de eğitimi için İngiltere’ye gitmeden önce korktuğu için adını değiştirdiği ortaya çıktı. İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi