Microsoft Store 22311 Sürümü Kitaplık Düzeltmeleriyle Beraber Geliyor

Microsoft, Windows 10 ve 11’deki Microsoft Store uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. 22311 sürümü, stabil kanaldaki tüm kullanıcılara sunuluyor.

Bir Twitter kullanıcısının söylediğine göre yeni yayınlanan sürüm sadece en son yapılan uygulama güncellemeleri ve yeni uygulama yüklemeleriyle alakalı bir problemi düzeliyor.

Windows 10 ve 11’deki Store uygulaması son zamanlarda geliştiricilerin büyük ilgisini çekiyordu. Uygulamaya yeni eklenen özellikler arasında, hazır oyunların bulunduğu ayrı bir bölüm ve oyunların nereye yükleneceğini belirleme seçeneği vardı. Daha da önemlisi, en son güncellemelerle birlikte uygulama artık eskisinden çok daha hızlı açılıyor. Microsoft Store uygulaması aynı zamanda üçüncü taraf faturalandırma sistemlerini de destekliyor.

Microsoft Edge ve diğer tarayıcılar gibi Microsoft Store uygulaması da varsayılan olarak arka planda kendisini otomatik olarak güncelliyor. Bu durumda güncelleme yapmak için kullanıcıların ekstra bir çaba sarf etmelerine gerek kalmıyor. Ancak uygulama güncellemelerini manuel olarak yapmak istiyorsanız Microsoft Store’u açtıktan sonra sol alttaki Kitaplık simgesine dokunun. Daha sonra “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğine basarak uygulama güncellemelerini kontrol edebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Microsoft Store uygulamasının mevcut sürümünü öğrenmek istiyorsanız da uygulamayı açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan profil simgenize basarak ayarlara girin. Daha sonra alt alt kısımda uygulama sürümünüzü görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx