Yolcu otobüsünde 7 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Erzurum’da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kilo Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, son operasyonları kapsamında durdurdukları bir yolcu otobüsünde, narkotik köpeği “Magnum”un da katılımıyla detaylı bir arama gerçekleştirdi.

Yapılan aramada, otobüsün bagajında bulunan bir valizde havluların arasına gizlenmiş 7 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu ile suç unsuru olduğu değerlendirilen 5 bin 700 lira ele geçirildi.

Operasyon sırasında otobüste bulunan ve isimleri M.S. ve I.S. olarak açıklanan yolcular gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Son dakika: MSB’den Bakırhan’ın korucular açıklamasına yanıt

Son dakika haberi.. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın ‘güvenlik korucuları’ hakkındaki sözlerine yanıt verdi.

Meksikalı sosyal medya fenomeni Valeria Marquez TikTok yayınında öldürüldü, cinayet soruşturması devam ediyor

Meksikalı sosyal medya fenomeni Valeria Marquez TikTok yayınında öldürüldü, cinayet soruşturması devam ediyor

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, Kanada Başbakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Kanada Başbakanı Mark Carney ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Netanyahu, Trump’a karşı koymak için ekip kuruyor

İsrail basınına göre, Başbakan Binyamin Netanyahu, son dönemde çeşitli konulardaki açıklamaları ve tutumu nedeniyle ABD Başkanı Donald Trump’a karşı koymak için ekip kuruyor. Netanyahu ve hükümetindeki bakanlar, doğrudan Hamas’la diyalog kurma …

Türkiye’ye zararı 3 milyar dolardan fazla

Adana Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Arıkan ve ekibi, Türkiye’ye yıllık 3 milyar dolar ekonomik zararı olan Akdeniz Meyve Sineği’ne karşı kimyasal içermeyen, bitki üzerinde herhangi bir birikim yapmayan tamamen biyolojik bir ilaç geliştirdi.

Özgür Özel’den İmamoğlu’na ziyaret

Özel dün Silivri’de gerçekleştirdiği mitingin ardından bugün de görevden alınan İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret edecek.