Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kaygan Yolda Korkutan Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüsün camları kırılarak 5’i çocuk 14 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolcular, başka bir otobüsle yolculuklarına devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Related Posts

TKG’den ‘üç fidan’ anması: ‘Düşlerindeki ülkeyi kuracağız’

TKG’nin ‘üç fidan’ için yaptığı anmada “Saltanatınızı sonra erdireceğiz. Deniz’in, Yusuf’un, Hüseyin’in düşlerindeki ülkeyi; tam bağımsız sosyalist Türkiye’yi kuracağız. Söz veriyoruz bu ülkeyi mutlaka kuracağız” ifadeleri kullanıldı.

İsrail vurdu, Suriye’deki uluslararası havalimanı tamamen hizmet dışı kaldı

İsrail, öğle saatlerinde Yemen’in başkenti Sana’ya düzenlediği hava saldırılarıyla vurduğu Sana Uluslararası Havalimanı’nın tamamen hizmet dışı kaldığını öne sürdü.

İran ile ABD arasındaki müzakere görüşmelerinin yeni adresi belli oldu

İran ile ABD arasındaki müzakere görüşmelerinin yeni adresi belli oldu

Son Dakika… ‘Havhavhav’ şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!

Son Dakika Haberi… Türkiye’nin en çok dinlenen rapçileri arasında yer alan ve Lvbel C5 olarak bilinen Burak Bodur tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABD Savunma Bakanlığı, general ve amiral sayısını yüzde 20 azaltıyor

ABD Savunma Bakanlığı, ordu yapısını sadeleştirmek ve operasyonel verimliliği artırmak amacıyla general ve amiral sayısının yüzde 20 azaltılacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ordunun caydırıcılığını ve savaş kabiliyetini korumak …

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Tom Barrack başkentte!

ABD Başkanı Donald Trump’ın yakın dostu ve uzun yıllar danışmanlığını yapan iş insanı Tom Barrack, ABD’nin Türkiye Büyükelçisi olarak görevine başlamak üzere 5 Mayıs Pazartesi günü Ankara’ya geldi. Barrack, ABD-Türkiye ilişkilerinin yeniden şekillendiği bir dönemde diplomatik görevine başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir