Yangın için komisyon kurulacak

Bolu’daki Otel Yangınıyla İlgili Araştırma Komisyonu Kurulacak

TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oturumda, Bolu’daki otel yangınıyla ilgili verilen önergeler görüşüldü ve araştırma komisyonu kurulması kararı alındı.

Bu konuda konuşan Yeni Yol Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, Bolu Kartalkaya’da yaşanan faciaya dikkat çekerek, Meclis’te otel yangınıyla ilgili araştırma komisyonunun kurulacağını belirtti. Özdağ, komisyon raporlarının genellikle yarım bırakıldığını ve sorumluların cezalandırılmadığını ifade ederek, önemli bir adım atıldığını söyledi.

Aynı konuda İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez de hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, benzer olayların tekrar yaşanmaması için herkesin çaba göstermesi gerektiğini vurguladı.

MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit de yangında hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet diledi. Sorumluların adalet önünde hesap vermesi gerektiğini belirten milletvekilleri, olayın üstünü örtmek isteyenlere karşı mücadele edeceklerini ifade ettiler.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta da hayatını kaybedenlere baş sağlığı dilerken, soruşturma sürecinin titizlikle yürütüleceğini ve eksiklerin giderileceğini söyledi. Çalışmaların devam ettiğini ve sorumluların belirlenmesi için yoğun çaba harcandığını aktardı.

Related Posts

İsviçreli Nemo’dan Eurovision tepkisi: O ülkenin katılmasını istemedi

İsveç’in Malmö kentinde geçen yıl düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nı kazanan İsviçre’nin temsilcisi Nemo, İsrail’in bu yılki organizasyona katılmasına karşı olduğunu ve dışlanması çağrısını desteklediğini söyledi. Daha önce Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan 70’i aşkın şarkıcı, müzisyen ve söz yazarı, İsrail’in organizasyondan çıkarılmasını talep etti.

Özgür Özel saat 12.00’yi işaret etti: ‘Önemli mesajlarımız olacak’

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. Van mitingi 12.00’de başlayacak.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Takside 4 düzensiz göçmen yakalandı

Sakarya’da bir takside yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 4 düzensiz göçmen yakalandı.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir