Tatlı krizine giren dev ayı dondurmacıyı bastı: Bir aromanın hayranı oldu

New York Post’ta yer alan habere göre Camp Richardson’daki Ice Cream Shop adlı dondurma dükkanına giren dev ayı, kısa sürede kendini kasanın arkasında buldu. El Dorado County Şerif Ofisi’ne göre “Fuzzy” lakaplı ayı, tatlı krizine girmişti.

KAMERALARA ADETA POZ VERDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, karşılarında dondurma yiyen ayıyı görünce şaşkınlıktan gözlerine inanamadı. Paylaşılan fotoğraflarda suçüstü yakalanan ayının “pişkin bakışları” dikkat çekti.

BİR AROMADAN BAŞINI KALDIRAMADI

Yetkililerin aktardığına göre Fuzzy, özellikle çilekli dondurma küvetine dadandı. Hayran kaldığı çilekli dondurmayı adeta yok eden ayı, bununla yetinmeyip farklı çeşitleri de denedi. Yarım bırakılmış dondurmalar ve ayak izleri dükkanın her yerini kapladı.

Şirket yetkilisi William Boas, “Belli ki içeri girmeden önce pençelerini yıkamadı. Bu yüzden tüm dondurmaları yenilemek zorunda kaldık” şeklinde olaya esprili bir dille yaklaştı.

Olayda ciddi bir maddi hasar oluşmadı ancak hijyen nedeniyle tüm dondurma stokları çöpe atıldı. İşletme, ayının ziyareti sonrası yeniden stok yapmak zorunda kaldı.

Related Posts

Yemen’de sel 7 can aldı

Yemen’de etkili olan selde hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi.

İstanbul ve Ankara dahil 10 ilde seçim anketi: Sadece bir kentimiz el değiştirdi

ORC Araştırma’nın 16-20 Ağustos 2025 tarihlerinde yaptığı anket sonuçlarına göre; Karadeniz illerinde AK Parti önde görünürken, büyükşehirlerde CHP ile başa baş bir tablo ortaya çıktı. Rize’de AK Parti %43,9 ile birinci parti olurken, Zonguldak’ta %36,1 ile CHP öne geçti. İstanbul’da CHP %31,7, AK Parti %31,2; Ankara’da ise CHP %32,5, AK Parti %30,9 oy aldı.

Munzur’da ‘Mescit’ gerilimi: Saygı mı, dayatma mı?

Tunceli’nin kutsal mekânı Munzur Gözeleri’ne mescit yapılmasına gösterilen sert tepkiler, inanç özgürlüğü ve birlikte yaşam kültürü açısından düşündürücü bir tablo ortaya koydu.

Vali Çiftçi TSE’yi Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, TSE Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü’nde brifing aldı.

Hatay’da otel yangını: 11 kişi hastaneye kaldırıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde otelde çıkan yangında dumandan etkilenen 11 kişi tedbirli amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Paraşütünü bilerek açmamış: Uçaktan ölüme atlayış

İngiltere’de 32 yaşındaki pazarlama yöneticisi Jade Damarell, 27 Nisan’da yaptığı atlayış sırasında hayatını kaybetmişti. Yapılan soruşturma sonucu genç kadının paraşütünü açmamasının bilinçli olduğu ve kendi yaşamına son verdiği belirlendi.