Starship Troopers: Extermination Çıkış Tarihi Belli Oldu

Offworld tarafından Mayıs 2023 tarihinde duyurulan film tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Starship Troopers: Extermination ilk olarak Steam Erken Erişim aracılığıyla PC için piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise Starship Troopers: Extermination çıkış tarihi de sonunda belli oldu. Geliştirici, oyunun 1.0 sürümüyle birlikte 11 Ekim tarihinde resmi olarak erken erişim sürecinden çıkacağını açıkladı. Ek olarak Offworld, bir sürpriz yaparak oyunun Steam sayfasındaki bir gönderide oyunun aynı tarihte Xbox Series X|S ve PS5 konsollarında da çıkış yapacağını duyurdu.

Starship Troopers: Extermination’ın PC ve konsollar için 1.0 sürümü yeni bir tek oyunculu harekatı içerecek. Geliştiriciler, hikayede Johnny Rico rolünü yeniden canlandırması için orijinal Starship Troopers film oyuncusu Casper Van Dien’i bile getirmiş durumda.

Artık Gezici Piyade’de general olan Rico, uzaylı Arachnid tehdidini yenmek için gönderilen özel bir ekibin parçası olarak oyuncuya emirlerini verecek. Tek oyunculu tarafta ayrıca böcekleri yenmenize yardımcı olacak üç NPC arkadaşı da yer alacak.

Offworld’un açıklaması şu şekilde: “Bu yeni oyun modu benzersiz bir tek oyunculu deneyim sağlamaya odaklanıyor. Çeşitli ortamlarda 25 farklı görev ve çeşitli benzersiz PvE savaş senaryoları sunuyor ve 1.0 lansmanından sonra ikinci bir bölümle devam etmeyi düşünüyoruz.”

Starship Troopers: Extermination şu anda Steam’de Erken Erişim için 29.99 dolar fiyata sahip. Oyunun çıktığı gün fiyatını artacağını tahmin ettiğimizden niyetiniz varsa şimdiden oyunu almanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx