Spot piyasada doğalgaz fiyatları

Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, geçtiğimiz gün spot doğalgaz piyasasında işlem hacmi 39 milyon 827 bin 150 lira seviyesine yükseldi. Bu miktar, önceki gün açıklanan 22 milyon 439 bin 125 lira rakamından önemli ölçüde arttı.

Dünkü spot doğalgaz piyasasında, 1000 metreküp doğal gazın referans fiyatı 13 bin 597 lira 23 kuruş olarak belirlendi ve toplam gaz ticaret miktarı 2 milyon 968 bin metreküp oldu.

Piyasa katılımcıları için dengeleme gazı alış fiyatı 14 bin 277 lira 9 kuruş olarak kaydedilirken, satış fiyatı ise 12 bin 917 lira 37 kuruş seviyesinde gerçekleşti.

Dün Türkiye’ye toplamda 97 milyon 671 bin 963 metreküp doğalgaz girişi oldu. Piyasaya sunulan doğalgaz miktarı ise 96 milyon 902 bin 655 metreküp olarak kaydedildi.

Related Posts

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan: FED’in faizleri indirmesi dolarda artış doğuracak

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan, Haberler.com’da sunucu Melis Yaşar’ın konuğu oldu. Erdoğan, hükümetin memurlara sunduğu zam teklifinden altın fiyatlarındaki dalgalanmalara, faiz indirimlerinden konut fiyatlarına kadar ekonomide öne çıkan başlıkları değerlendirdi.

EGM açıkladı: Türkiye’ye gelen turist sayısında büyük düşüş!

Türkiye’ye gelen yabancı turist sayısında yaz döneminde büyük düşüş yaşandı. Yılın ilk aylarından itibaren ziyaretçi sayısındaki gerileme dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en çok vergi veren kurumları listesine bankalar damga vurdu

Türkiye’nin en çok vergi veren kurumları listesine bankalar damga vurdu

Isparta’da Daire Tahribatı: 400 Bin TL Zarar

Isparta’da eski mülk sahibi, kirayı ödemeden evden çıkarken daireyi tahrip etti. Numan Karatepe, şikayetçi oldu.

Bakan Bolat İstanbul Gıda Toplantıcılar Çarşısı üyeleriyle buluştu: Avrupa’da tarımsal üretimde birinciyiz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Avrupa’da tarımsal üretimde birinciyiz. Türkiye geçen yıl 74 milyar dolar üretim yaptı” dedi. Bolat, “İhracat vergileri getirdiler. Biz de gerektiğinde öyle yapıyoruz. Üretim az olduğunda ihracatı kayda alıyoruz, sınırlıyoruz. Üretim çok olduğunda ihracatı teşvik ediyoruz. Çünkü fiyatlar dip yaptığında çiftçi küsüyor ve bir dahaki sene üretimi azaltıyor. Başka alanlara kayıyor” diye konuştu.

Başvurana 5 bin TL verilecek: Son tarih 25 Ağustos

Üsküdar Belediyesi’nin “Kırtasiye ve Okul Giysisi Desteği” kapsamında yeni eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere 5 bin liralık nakdi destek verilecek. Başvuruların 15 – 25 Ağustos arasında alınacağı proje kapsamında, ilköğretim ve lise …