Paraşütünü bilerek açmamış: Uçaktan ölüme atlayış

İngiltere’de Shotton Kömür Madeni yakınındaki tarlaya düşerek ölen Damarell’in, çok deneyimli bir paraşütçü olduğu ve havada paraşütle ilgili teknik bir sorun yaşanmadığı tespit edildi. Soruşturmada, kadının ne ana ne de yedek paraşütünü açmaya yeltenmediği vurgulandı. Hava koşullarının da uygun olduğu günde, ekipmanında da herhangi bir arıza tespit edilmedi. Genç kadının ‘ölüme atlama’ kararını kendi aldığı ortaya çıktı.

“KARARI KENDİ ALDIĞI ANLAŞILIYOR”

BBC’de yer alan habere göre duruşmada konuşan Dr. Leslie Hamilton, Damarell’in ölümünü intihar olarak kayda geçirdi. Hamilton, “Olasılıkların dengesi göz önüne alındığında, kendi yaşamına son vermek istediği anlaşılıyor” dedi.

Soruşturmada, genç kadının bir gün önce altı başarılı atlayış gerçekleştirdiği ve akşam saatlerinde sevgilisinden ayrıldığı aktarıldı. Eski partnerinin ifadesine göre ikili, paraşüt sporuna olan ortak ilgileri sayesinde tanışmıştı.

AİLESİ MAHVOLDU

Galler’in Caerphilly kentinde yaşayan Damarell’in ölüm nedeni otopside “künt travma” olarak belirlendi. Vücudunda alkol veya uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Ailesi ise uzaktan katıldıkları duruşmanın ardından şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili kızımız Jade, olağanüstü bir insandı. Parlak, cesur ve özgür ruhlu… Hayatı enerji, tutku ve sevgiyle doluydu. Sıcaklığı ve nezaketiyle sayısız insanın hayatına dokundu.”

Related Posts

İstanbul’da duvarlarından ses gelen iki bina boşaltıldı

Büyükçekmece’de duvarlarından ses geldiği için tedbir amaçlı boşaltılan iki binadaki incelemeler sürüyor.

Derin Talu’nun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu, bir süredir merak edilen aşk hayatıyla gündeme geldi. 22 yaşındaki Talu, sevgilisi ile ilişkisini sosyal medyada duyurdu. Herkes kim olduğunu merak ederken detaylar ortaya çıktı.

Bursa’da kavgayı ayırmak isteyen güvenlik bıçaklandı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde bir mobilya fabrikasının önünde meydana gelen olayda, bir güvenlik görevlisi kavgayı ayırmaya çalışırken bıçakla yaralandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor maçları sonrası ülke puanı arttı

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor’un Avrupa maçları sonrası ülke puanı güncellendi.

Adnan Oktar’ın meşhur kediciği cezaevinde ne yapıyor: Şaşırtan fotoğraflar

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik operasyonun ardından cezaevine konulan ve yıllarca hapis cezası alan ‘kedicik’ lakaplı kadınların, ‘içeride’ ne yaptıkları hep merak edildi. O isimlerden biri olan Merve Büyükbayrak’ın hapishanede çektirdiği fotoğraflar şaşkına çevirdi.

Benfica teknik direktörü Bruno Lage TRT Spor yorumcusuna teşekkür etti

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda berabere kaldığı Fenerbahçe maçından sonra konuşan Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, TRT Spor yorumcusu Serdar Kelleci’yi sorduğu sorudan dolayı tebrik etti.