MHP’li isimden dikkat çeken Bahçeli mesajı

Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığı Koltuğunda 28. Yılını Kutluyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) lideri Devlet Bahçeli, genel başkanlık koltuğunda 28. yılını kutluyor. Bahçeli’ye, çok sayıda MHP’li tarafından kutlama mesajları iletiliyor. Kutlama mesajları arasında yer alan isimlerden biri de MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter oldu.

Yönter, Bahçeli için yayımladığı mesajında dikkat çekici ifadeler kullandı. Yönter, “Sonuna kadar… Saygı ve sadakatle… Tüm fitneciler kahrolsun…” sözleriyle Bahçeli’ye olan desteğini dile getirdi.

Related Posts

Nefes almakta güçlük çeken 15 aylık bebeğin akciğerinden bakın ne çıktı

Batman’da evde oyun oynarken çekirdek kabuğu yutan 15 aylık bir bebek, yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. Küçük D.A.’nın akciğerine kaçan çekirdek kabuğu, çocuk cerrahisi uzmanı tarafından yapılan operasyonla çıkarıldı.

Metan gazı zehirlenmesi sonucunda şehit düşen Mahsun Yeşildemir ve Abdurrahman Akdoğan son yolculuklarına uğurlandı

Metan gazı zehirlenmesi sonucunda şehit düşen Mahsun Yeşildemir ve Abdurrahman Akdoğan son yolculuklarına uğurlandı

Doğa harikalarının büyüsü! Doğanın nefes kesen sahnesi

Dünya, insanlığın hayal gücünü zorlayan doğa harikalarıyla dolup taşıyor. İzlanda’nın vahşi doğasında gökyüzünü renklendiren Kuzey Işıkları, Maldivler’in gece karanlığında parıldayan dalgaları ve Çin’in gökkuşağı tonlarıyla bezeli dağları, doğanın en …

Seyir halindeki kamyonetten atlayan kadını silahla kovaladı!

Başakşehir’de bir kadın seyir halindeki kamyonetten atlayarak kaçtı. Kamyoneti durduran şoför ise silahla kadını kovaladı. Yaşananlar başka bir sürücünün araç içi kamerasına yansıdı.

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

Görevi yaptığı hastanede öldürülen doktor için anma

Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya (47) görev yaptığı hastanede, güvenlik görevlisinin silahlı saldırısında yaşamını yitirmesinin 3’üncü yıl dönümünde, meslektaşları tarafından anıldı.