Konya’da çöken bina ile ilgili 6 kişi tutuklandı

Konya’da 4 Katlı Binanın Çökmesiyle İlgili 6 Şüpheli Tutuklandı!

Konya’da 4 katlı bir binanın çökmesi olayında sorumluluğu olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla olayla ilgili sorumluluğu olduğu öne sürülen 2 şüpheli daha yakalandı ve gözaltı sayısı 6’ya yükseldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, çevik kuvvet eşliğinde otobüsle sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü.

Şüpheliler arasında balıkçı dükkanı işletmecisi Kazım F, eski kahvehaneci Kemal Ö, dükkan sahipleri Hakkı İ. ile Mehmet P, iç mimar Tuncer D. ve balıkçı dükkanının tadilat işini yapan Volkan D. bulunmaktadır.

Savcılık sorgusunun ardından şüpheliler tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, ifadelerini aldığı 6 şüpheyi tutukladı ve uzman bilirkişi heyetinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Şüphelilerden Kazım F. ile Kemal Ö’nün dükkanın duvarını kırarak 2 farklı yerden kapı açtıklarını söyledikleri iddia edildi. Olay, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’ndeki Taşoluk Apartmanı’nda gerçekleşmiş, enkazdan 3 kişi kurtarılmış, 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış, olayla ilgili bir cumhuriyet başsavcıvekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş ve ilk aşamada 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Related Posts

Tayland vizesi için yeni karar: 60 günlük süre yarıya inecek

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, yabancı turistler için 60 günlük vizesiz planı 30 güne indirmeyi planlıyor.

Siirt’i sağanak vurdu

Siirt’te gece saatlerinde etkili olan sağanak hayatı felç etti. Sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Akşam yemeğinden zehirlendiler: 53 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Sivas’ta yurtta akşam yemeği yiyen 53 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edildi.

İstanbul’da deprem nedeniyle yaralanan 28 kişinin tedavisi sürüyor

İstanbul’da meydana gelen depremlerde “ikincil yaralanma” yaşayan 28 kişinin çeşitli hastanelerdeki tedavisi devam ediyor.

Ağrı ve Muğla’da operasyon: 433 kaçak göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı ve Muğla’da düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 433 kaçak göçmenin yakalandığını duyurdu.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel kalabalığa sesleniyor: Ahmet Özer ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu…

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir