HDF’den CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Sosyaldemokrat Halk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Necip Şahin’den CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Geçmiş Olsun Mesajı

Sosyaldemokrat Halk Dernekleri Federasyonu (HDF) Genel Başkanı Necip Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in saldırıya uğraması üzerine “geçmiş olsun” mesajını paylaştı. Şahin’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı sayın Özgür Özel’e yeni bir hain saldırı gerçekleşti. Daha önce de sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na benzer bir hain saldırı yapılmıştı. Bu hainlerin, cesaretlerini nereden aldıkları açıkça belli. Dün inek hırsızını serbest bırakanlar, bugün yapılan hain saldırının baş sorumlularıdır. Sayın Genel Başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, mücadelesinde yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.”

Related Posts

Zelenski’den ateşkes açıklaması: Her an, hatta bugün bile başlayabilir

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile üç yılı aşkın devam eden savaşta her an ateşkes sağlanabileceğini ifade ederek, “Ateşkesin her an, hatta bugün bile başlayabileceğine inanıyoruz” dedi.

Devlet Bahçeli’den ‘yumruklu saldırı’ya bir garip kınama: Özgür Özel’in adını bile anmadı: ‘Bir siyasi kurumun yöneticisi…’

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli, AKM çıkışı yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e “adını anmadan” geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıyı kınayan Bahçeli, “Menfur ve melun saldırının tüm boyutlarıyla araştırılıp tetkik ve tahkik etaplarının ikmal edilerek şayet varsa ardındaki esrar perdesinin aralanması siyasi ve toplumsal huzur adına zorunluluktur” dedi.

200 milyon liralık vurguna operasyon: 16 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli dört ilde, kripto para borsalarının kopyalarını oluşturarak vatandaşları dolandırdıkları öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 200 milyon liralık banka ve kripto hesapları ile taşınmazlarına el konuldu. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 16’sı tutuklandı.

Çakar kullanan sürücüye rekor ceza

Kayseri’de uygunsuz şekilde çakar kullandığı tespit edilen aracın sürücüsüne 276 bin 344 TL ceza uygulanırken, ehliyetine de 1 ay süreyle el konuldu.

Edirne’de alev alan otomobilin sürücüsü kayıplara karıştı

Edirne’de kaza sonrası alev alan otomobili terk eden sürücü kayıplara karıştı.

Son Dakika… DEM Parti’den Özel’e yumruklu saldırıya ilişkin açıklama: ‘İlgilileri bu provokasyonu derhal açığa çıkarmaya davet ediyoruz’

Son dakika gelişmesi… DEM Parti’den CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’in cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik alçakça saldırıyı en sert biçimde kınıyoruz. Bu saldırı esas itibariyle Sırrı Süreyya Önder şahsında barış ve demokratik toplum arayışına yönelik bir provokasyondur.” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir