Gündüz: “Süleyman Soylu şehit ve gazi ailelerinin kırmızı çizgisidir”

Abbas Gündüz: Süleyman Soylu Şehit ve Gazi Ailelerinin Kırmızı Çizgisidir

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Gündüz, “Süleyman Soylu şehit ve gazi ailelerinin kırmızı çizgisidir. Terörle mücadelede gösterdiği başarı ve fedakarlığı unutulmamalıdır” dedi.

Abbas Gündüz, Özgür Özel’in Süleyman Soylu hakkında yaptığı eleştirilerin gerçekleri çarpıttığını savundu. Gündüz, Soylu’nun terörle mücadeledeki kararlı duruşunun millet tarafından takdir edildiğini vurgulayarak, “Özgür Özel’in yalan ve iftiralarıyla sürekli gündeme gelmesine şahit oluyoruz. Süleyman Soylu devletimiz için değerli bir büyüktür ve her türlü fedakarlığı yapmıştır” şeklinde konuştu.

Gündüz, Özgür Özel’e yönelik olarak, “FETÖ’cüleri koruduğunu iddia etmişti. Ancak Süleyman Soylu’nun terörle mücadelesine her zaman destek vermiştir. Kendisini hedef alan iftiralara karşı biz şehit ve gazi aileleri olarak hep yanında olacağız” dedi. Abbas Gündüz’ün açıklamaları Diyarbakır’da yapıldı.

Related Posts

İsviçreli Nemo’dan Eurovision tepkisi: O ülkenin katılmasını istemedi

İsveç’in Malmö kentinde geçen yıl düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nı kazanan İsviçre’nin temsilcisi Nemo, İsrail’in bu yılki organizasyona katılmasına karşı olduğunu ve dışlanması çağrısını desteklediğini söyledi. Daha önce Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan 70’i aşkın şarkıcı, müzisyen ve söz yazarı, İsrail’in organizasyondan çıkarılmasını talep etti.

Özgür Özel saat 12.00’yi işaret etti: ‘Önemli mesajlarımız olacak’

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. Van mitingi 12.00’de başlayacak.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Takside 4 düzensiz göçmen yakalandı

Sakarya’da bir takside yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 4 düzensiz göçmen yakalandı.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir