Felçli hastayı öldüren yangında “sigara izmariti” iddiası

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangında ağır yaralanan felçli Ahmet Önal (58), hastanede yaşamını yitirdi.

Bismil ilçesi Fatih Mahallesi 3’üncü Sokak’taki tek katlı evde, 29 Ocak gecesi yangın çıktı. 2 yıl önce banyodan düşüp beyin kanaması geçirerek felçli kalan Ahmet Önal’ın iddiaya göre düşürdüğü sigara izmariti halıyı tutuşturdu.

Yangını fark eden kardeşi Ali Önal (52) ile ismi öğrenilemeyen eşi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kardeşi daha sonra yaralanan Ahmet Önal’ı alevlerin içerisinden çıkardı. Bu sırada Ali Önal ve eşi de dumandan etkilendi.

İhbarla adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yaralılar, Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ahmet Önal, Dicle Üniversitesi Hastanesi Yanık Merkezi Yoğun Bakım Ünitesi’ne sevk edildi. Önal, gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Related Posts

Güneş’te dev patlama! Manyatek fırtına Dünya’ya doğru ilerliyor, elektrik ve internet her an kesilebilir

Dünya’yı etkisi altına alması beklenen manyetik fırtına nedeniyle elektrik ve internet altyapılarında geçici kopmalar yaşanabileceği konusunda uyarı yapıldı. SON DÖNEMLERİN EN ŞİDDETLİ GÜNEŞ PATLAMASI Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Okyanus ve …

Bursa’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1’i çocuk 3 yaralı

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Japonya’da 6.1 büyüklüğünde deprem

Japonya’nın Hokkaido eyaletine bağlı Kushiro kıyılarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AKP’nin bayramlaşma programı belli oldu

AKP’nin Kurban Bayramı bayramlaşma programı belli oldu. Açıklanan bayramlaşma programında MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti, DYP yer alıyor.

3,7 milyar yıllık dev moleküller tüm ezberleri bozdu: Mars’ı anlatan film gerçek mi oluyor? ‘Hayatımızı çok farklı formlara taşıyacak’

NASA ile özel uzay şirketleri arasında yaşanan öncelik yarışı sürerken, Kızıl Gezegen’de keşfedilen dev organik moleküller bilim dünyasında büyük heyecan yarattı. Andy Weir’in ‘The Martian’ romanı ve filmiyle hayat bulan senaryo adım adım gerçeğe mi dönüşüyor? Tüm bu süreç insanlık ve dünyamız için ne anlama geliyor?

Kılıçdaroğlu’na ‘işbirlikçi’ dedi: Yanıt Kaftancıoğlu’ndan geldi

CHP’de ‘şaibeli kurultay’ davasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve iadesi talebinin mahkeme tutanaklarına geçmesi, parti içinde sert tartışmaları tetikledi. CHP’li Yunus Emre, “CHP’ye kayyum olmaya hevesli birileri varsa akıllarını başlarına alsın” çıkışıyla dikkat çekerken, yanıt ise Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi. Kaftancıoğlu “Parti içi kutuplaşmayı artırmak doğru mu, bir düşünmeni isterim. CHP ele geçirilemeyen ve asla ele geçirilemeyecek son kaledir” ifadelerini kullandı.