Engelli Birey Fatma Duran, Didim Belediyesi Basın Yayın Müdürü Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in, ‘Engelsiz Yarınlar Buluşması’nda engellilerin istihdamına ilişkin yaptığı konuşmanın ardından Didim Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine yüzde 82 görme engelli Fatma Duran getirildi. Görevine başlayan Fatma Duran ile Belediye Başkanı Hatice Gençay birbirlerine çiçek takdiminde bulundular.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in engellilerin istihdamına ilişkin talimatları gereği göreve geldiği günden bu yana kadınlar ve engelli vatandaşlar konusunda çalışmalara öncelik verdiğini belirten Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Belediyesi’nde engelli vatandaşların istihdamı konusunda önemli adımlar attıklarını belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Çalışmalar sonucunda, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay tarafından, yüzde 82 görme engelli Fatma Duran, Didim Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirildi” denildi. Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu olan Fatma Duran, engelleri ortadan kaldırdığı için Başkan Gençay’a teşekkür ettiğini belirtti.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ise, “Fatma, Senin yüzde 82 görme engelli olman, bu güzel ilçeye kalıcı hizmetler bırakmamız için en büyük motivasyonumuz olacak. Basın yayın müdürlüğünü kutluyorum. Senin kocaman yüreğin ve gönül gözünle başarılı olacağından, gücümüze güç katacağından asla kuşkumuz yok. Sensiz bir eksiktik, şimdi binlerce artıyız, Hoş geldin evladım. Çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Belediyenin yeni Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Duran, “Bu önemli görevi bana layık gören Didim Belediye Başkanımız Hatice Gençay’a teşekkür ederim. Başkanımız engel olmadığını herkesin her şeyi başarabileceğini bize göstermiş oldu. Engelli bir birey olarak, bana böyle bir fırsat verip yolumuzu aydınlattığı için engelli bireyler adına teşekkür ediyorum. Kentimizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına çalışacağımız için çok mutluyum” sözlerine yer verdi. – AYDIN

Related Posts

Son Dakika… MSB’den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili ‘mağara’ açıklaması

Son Dakika Haberi… Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğu mağara olayına ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye-Rusya Dışişleri Komisyon Başkanları buluştu: Parlamenter diplomasi ele alındı

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Rusya Federasyonu Devlet Duması Dışişleri Komisyonu Başkanı Leonid Slutskiy ile TBMM’de bir araya geldi. İkili ve heyetler arasında gerçekleşen görüşmelerde, iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi için parlamenter diplomasinin önemine vurgu yapıldı.

Cin çıkarma bahanesiyle istismar skandalı!

Kayseri’de geçen yıl cin çıkarma iddiasıyla C.A.’ya (18) cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen İ.K.’nin (52), tutuklu yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı kararın gerekçesi açıklandı.

Kate kraliyet töreninde

Prenses Kate, koyu kırmızı Givenchy imzalı bir elbise ve ‘Lover’s Knot’ (Aşık Düğümü) tacıyla resepsiyona katıldı.

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.