Dilan Çıtak Tatlıses: Anne olmaya hazır değilim, hâlâ kendimi çocuk gibi hissediyorum!

Uzun zamandır aşk yaşayan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ile müzisyen Levent Dörter, 11 Ekim 2022’de görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Düğünden haftalar sonra Nişantaşı’nda görüntülenen ikiliden Çıtak, şöyle konuşmuştu:

Biz hiçbir şey anlayamadık, düğün o kadar akıcı geçti ki hiçbir şeye yetişemedik ve gerçekten düğün gününe dair hiçbir şey hatırlamıyoruz. Heyecanla düğün videolarını bekliyoruz ve hâlâ evlendik mi, evlenmedik mi anlamış değiliz. ‘Acaba geçen haftaki düğün arkadaşımızın düğünü müydü?’ diye birbirimize soruyoruz. Tatlı ve küçük bir maneviyat geldi üstümüze ve güzel bir şeymiş.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Mutlu evlilikleri devam eden ikili, geçtiğimiz gün yine Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Çıtak, “Her şey yolunda, konserler devam ediyor. Gittiğimiz yerlerde de konserden sonra hemen geri dönmüyoruz, 4-5 güne uzatıp bol bol geziyoruz” dedi.

“DİLAN DUBAİ’DE YÜRÜYEMİYOR!”

Ortadoğu ülkelerinde kendisine yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen şarkıcı, “Güzel bir ilgi var, ben de çok memnunum bu durumdan” dedi.

O sırada araya giren Levent Dörter, eşine övgüler yağdırarak; “Karım diye söylemiyorum; isterseniz Dilan ile bir Dubai’ye gidin, yolda yürüyemiyor! Mesala Irak’da Dilan’ın konserine 4 bin kişi geldi” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ ÇİFTTEN ÇOCUK CEVABI!

Gazetecilerin “Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Dörter; “Çalışmaktan vakit yok, biraz daha çalışıp onlara güzel bir gelecek hazırlayalım, sonrası nasip” diye cevap verdi.

Çıtak ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Ben hazır değilim, ben hala kendimi çocuk gibi hissediyorum, pskilojik olarak da hazır değilim, çocuk büyütmek çok zor ve sorumluluk gerektiren bir şey.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx