Ailesinden 4 kişiyi gözünü kırpmadan öldürmüştü: Katliamı sonrası böyle kaçmış! Her şeyi itiraf etti

Eyüpsultan’da B.Y. (17), yaşadıkları evde annesi Aysun Yenigün (42), babası Mehmet Yenigün (43), kardeşi Zilan Yenigün (12) ile babaannesi Fatma İnce’yi (71) silahla öldürerek kaçtı. B.Y., Bursa’da yakalandıktan sonra İstanbul’a getirildi.

Olay, dün saat 22.45 sıralarında Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak’taki 3 katlı binanın dubleks olan 3’üncü katında yaşandı.

İddiaya göre, işten eve dönen Sevinç İnce (37), eve girdiği sırada koridorda abisi Mehmet Yenigün’ü, diğer odalarda annesi Fatma İnce, yengesi Aysun Yenigün ve üst katta da yeğeni Zilan Yenigün’ü yerde kanlar içinde yatarken buldu. İnce’nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde 4 kişin de tabancayla vurularak hayatını kaybettiğini belirlerken polis, sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.

Katliamı haber alıp gelen ailenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 4 kişinin cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cenazeler işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

BURSA’DA YAKALANDI

Olay yerindeki çalışmalarını genişleten polis, Mehmet ile Aysun Yenigün çiftinin küçük yaştaki çocukları B.Y.’nin de kayıp olduğu bilgisine ulaştı.

Yapılan incelemelerde Bursa’da olduğu tespit edilen şüpheli B.Y., gözaltına alınarak İstanbul’a getirildi.

ZİYNET EŞYASI VE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada olayda kullandığı silah ve bir miktar ziynet eşyası ile para ele geçirildi.

Ele geçirilen silahın ucunda ise susturucu kullanmak için takılan namlu kapağı olduğu öğrenildi.

B.Y.’nin ilk ifadesinde babasıyla tartıştığını, cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

BİNADAN ÇIKIŞI KAMERADA

Şüphelinin cinayeti işledikten sonra binadan çıktığı anlar sokaktaki başka bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, B.Y.’nin apartmandan çıktıktan sonra yürüyerek kaçtığı görülüyor.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Fatma İnce, Zilan Yenigün, Mehmet Yenigün, Aysun Yenigün Sultangazi’deki Hediye Hanım Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Yayla Mezarlığı’na toprağa verildi.

TUTUKLANDI

B.Y.’nin Üsküdar’da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandı. Zanlı B.Y., sevk edildiği adliyede ifade işlemleri sonrası tutuklandı.

Related Posts

Son Dakika… MSB’den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili ‘mağara’ açıklaması

Son Dakika Haberi… Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğu mağara olayına ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye-Rusya Dışişleri Komisyon Başkanları buluştu: Parlamenter diplomasi ele alındı

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Rusya Federasyonu Devlet Duması Dışişleri Komisyonu Başkanı Leonid Slutskiy ile TBMM’de bir araya geldi. İkili ve heyetler arasında gerçekleşen görüşmelerde, iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi için parlamenter diplomasinin önemine vurgu yapıldı.

Cin çıkarma bahanesiyle istismar skandalı!

Kayseri’de geçen yıl cin çıkarma iddiasıyla C.A.’ya (18) cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen İ.K.’nin (52), tutuklu yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı kararın gerekçesi açıklandı.

Kate kraliyet töreninde

Prenses Kate, koyu kırmızı Givenchy imzalı bir elbise ve ‘Lover’s Knot’ (Aşık Düğümü) tacıyla resepsiyona katıldı.

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.