AFAD Açıkladı: Akdeniz’de fena sallandı

Akdeniz’de 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Bugün akşam saatlerinde Akdeniz’de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin merkez üssü Akdeniz olarak belirlendi. Depremin yerin 7,76 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Depremin hemen ardından herhangi bir can veya mal kaybı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, bölgedeki vatandaşların paniğe kapılmadan yetkililerden gelen talimatları takip etmeleri önemle vurgulandı.

Related Posts

Siirt’i sağanak vurdu

Siirt’te gece saatlerinde etkili olan sağanak hayatı felç etti. Sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Akşam yemeğinden zehirlendiler: 53 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Sivas’ta yurtta akşam yemeği yiyen 53 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edildi.

İstanbul’da deprem nedeniyle yaralanan 28 kişinin tedavisi sürüyor

İstanbul’da meydana gelen depremlerde “ikincil yaralanma” yaşayan 28 kişinin çeşitli hastanelerdeki tedavisi devam ediyor.

Ağrı ve Muğla’da operasyon: 433 kaçak göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı ve Muğla’da düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 433 kaçak göçmenin yakalandığını duyurdu.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel kalabalığa sesleniyor: Ahmet Özer ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu…

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

CHP’li Cemal Enginyurt’tan ‘operasyon’ tepkisi: ‘Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor, bilmediği bir şey var…’

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin bugün Mersin’de yapacağı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesinde yaptığı açıklamada; “Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. Bunun için de İBB’ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan’ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela’da bıraktık” dedi.