Okul servisi balkona girdi: İki öğrenci yaralı

Çorum’da Okul Servisi Kaza Yaptı: İki Öğrenci Yaralandı

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında, okul servisi bir evin cam balkonuna girdi ve içinde bulunan iki öğrenci yaralandı.

Olay, Gülabibey Mahallesi Beytepe 8. Sokak’ta yaşandı. Ş.K. yönetimindeki 19 S 0194 plakalı okul servisi, kontrolü kaybederek 1. Cadde’deki apartmanın çevre korkuluklarını devirip yola paralel bir şekilde bulunan birinci kat balkonuna çarptı.

Kaza sonrasında çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Servisin, balkon camlarını ve duvarını kırarak içeri girdiği kazada öğrenciler S.E.Ö. (17) ve M.A.B. (17) hafif şekilde yaralandı.

Yaralı öğrenciler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Araç, freninin boşalması sonucu kontrolünü kaybettiği belirtilerek çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Related Posts

Japonya, Kiev’e ekipman bağışladı: Savaşta ölenler tespit edilecek!

Japonya, Kiev yönetimine teknik ekipman bağışladı. Bu ekipmanlar, ölenlerin kimlik tespitinin yapılması ve savaş suçlarına ilişkin delillerin toplanması amacıyla kullanılacak.

Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Niğde’de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 6 zanlıdan 2’si tutuklandı.

İstanbul’da terör operasyonu: 14 gözaltı

İstanbul’da DHKP/C,  MLKP ve TKP/ML terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli yakalandı.

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Adıyaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 22 zanlı gözaltına alındı.

Korkutan anlar: Yangında evde iki çocuk mahsur kaldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 4 katlı apartmanın zemin katında yangın çıktı. Yangında evdeki iki çocuk, mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çocuklar kurtarıldı.

Tutukluluğuna yapılan itiraz reddedilmişti: Resul Emrah Şahan’ın avukatlarından AYM’ye başvuru!

Tutuklu bulunan ve yerine kayyum atanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutukluluğa ilişkin yapılan itirazlar reddedilmişti. Bunun üzerine Şahan’ın avukatları AYM’ye bir son dakika başvurusu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir