Narin Güran davasında ikinci gün: Sanıklar adliyeye getirildi

Narin Güran Davasında 4 Sanık Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanıyor

Diyarbakır’da geniş güvenlik önlemleri altında devam eden Narin Güran davasında tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor. İkinci duruşmanın ikinci gününde tanıkların ifadesi alınıyor.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dere yatağında bulunmuş ve bu olayın ardından tutuklanan sanıklar, Diyarbakır Adliyesi’ne getirilerek duruşmaya başlandı.

Amca Salim Güran, savcının mütalaasına karşı savunmasını yapıyor. Dosya kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da duruşmada hazır bulunuyor.

Savcının mütalaasında aile bireylerinin organize bir şekilde hareket ederek Narin Güran’ı öldürdüğü belirtiliyor. Gün boyunca süren duruşmada savcı, sanıkların suç ortakları olduğunu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerektiğini talep ediyor.

Mahkeme başkanının, savcının ve avukatların sorularına genellikle “Bilmiyorum ve hatırlamıyorum” şeklinde yanıt veren tanıkların ifadesiyle dava dosyasına aile toplantısı görüntüleri de eklenmiş durumda.

Narin Güran Davasında Tanıkların İfadesi Alınıyor

Related Posts

Enerji içeceği diye aldılar votka çıktı! Ürünler acilen toplatılıyor

ABD’de eşine az rastlanır bir ürün paketleme hatası yaşandı. ‘Astro Vibe Sparkling Blue Razz’ adlı enerji içeceğine yanlışlıkla votka dolduruldu. Ürünler hakkında acil olarak toplatılma kararı alındı.

Özgür Özel: ‘Eşimi, kızımı tehdit ediyorlar’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tehdit alıyor musunuz?” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

‘Hemen kullanmayı bırakın’ uyarısıyla bu marka vantilatörler acilen geri çağrılıyor

Fransa genelinde satılan Klindo marka kompakt vantilatörler, üretim hatası ve yangın riski taşıdığı gerekçesiyle acil olarak geri çağrılıyor. Yetkililer, tüketicilerin ürünü derhal kullanmayı bırakmalarını ve iade etmelerini istedi.

Kastamonu’da oluşan sis dronla görüntülendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre, poyraz nedeniyle şehrin kıyı şeridinde deniz suyu sıcaklığı 14 dereceye kadar düştü. Deniz suyunun soğuk, hava sıcaklığının 30 derecelerde seyretmesi sonucu deniz üzerinde sis tabakası meydana geldi …

Başakşehir’de Tilki Sürüsü Görüntülendi

Aç kalan tilki sürüsü, Başakşehir’de vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Çorlu’daki Feci Kaza: Sürücü Kusurlu Bulundu

TEM Otoyolu’nda süt kamyonunun otomobile çarpması sonucu 4 kişinin ölümüne neden olan kaza raporu tamamlandı.