Kulis: AK Parti’de kritik tarih 23 Şubat, yüzde 60’ı değişecek

AK Parti’de Kadrolarda Değişim ve Yenilenme Süreci

31 MART 2024 yerel seçimlerinde ikinci olan AK Parti’de kadrolarda değişim yapılacağı gündeme gelmişti. Değişim ve yenilenme tartışmaları sürerken kritik tarihin 23 Şubat olduğu belirtildi.

Türkiye’den Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre AK Parti yönetimi, yerel seçimlerden sonra başlattığı büyük kongre sürecinde, il yönetimlerinde yüzde 75, ilçe yönetimlerinde ise yüzde 60’a yakın değişim gerçekleştirdi. Büyük kongrede belirlenecek yeni parti vitrininde de aynı oranlarda bir değişim beklentisi bulunuyor. MKYK’nın da yüzde 60’ı değişecek.

AK Parti kurmayları, sadece kadro değişimi ile yetinilmeyeceğini, yeni iletişim stratejilerinin belirleneceğini ve partinin temel politikalarında değişim ve dönüşüm olacağını dile getirirken hedeflerinin yeni dönemde yeni nesil bir siyaset tarzının izlenmesi olacağını kaydetti.

(ALINTI)

Related Posts

Sakarya’da acı tesadüf: Müdür ve öğretmen 2 gün arayla kansere yenik düştü

Sakarya’da aynı okulda görev yapan müdür ve öğretmen 2 gün arayla kansere yenik düştü.

İstanbul’u sağanak yeniden vuracak! Cumartesi gününe dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta boyunca yurdun birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını, hava sıcaklıklarının ise kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede düşeceğini duyurdu. İstanbul’da cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.

Trump bugün de “Türkiye’ye gidebilirim” dedi

Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin 15 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da yapılacak. Görüşmelere ABD, Ukrayna ve Rusya’da heyetlerin gelmesi bekleniyor. Orta Doğu ziyareti öncesinde Oval Ofis’te düzenlediği basın toplantısında İstanbul’da …

Rusya: İstanbul’da siyasi ve teknik meseleler ele alınacak

Ukrayna’yla doğrudan müzakereye hazır olduklarını kaydeden Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, İstanbul’da Ukrayna heyetiyle görüşmede siyasi ve teknik meselelerin ele alınacağını belirtti.

Özgür Özel’den Soma’da Erdoğan’a çok sert tepki: ‘Herkes kimin ne tarafta olduğunu görsün!’

Soma’da Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu’na katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Can Gürkan’ları, hepsinin beraatını kalıcılaştıran, hak aramanın kesin bir şekilde önünü kesen işi yapan arkadaş, şu anda Meclis’te bekliyor. Komisyondan geçti, Genel Kurul aşamasında. Tayyip Erdoğan bunu Hakimler Savcılar Kurulu’na getiriyor şu anda. Onlar da sahip çıkıyor arkadaş. Herkes safını, tarafını görsün. Herkes kimin ne tarafta olduğunu görsün” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a 8 yıl hapis istemiyle iddianame

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş hakkında Cumhurbaşkanına hakaretten iddiasıyla iddianame hazırlandı. Hüseyin Baş’ın 8 yıla kadar hapsi isteniyor